Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

6 skive grovt brød

Dressing:
4 ss lettmajones
2 ss melk
1 båt finhakket hvitløk
½ ts salt
½ ts pepper
200 g bacon
1 stk tomat i skiver
8 blad romanosalat eller annen salat

Fremgangsmåte:

Rist brødskivene lett i en brødrister eller i stekeovnen. Rør sammen dressingen. La den gjerne stå og trekke en stund. Sprøstek baconskivene. Legg dem over på kjøkkenpapir slik et fett et renner av.

Fordel salat og tomatskiver på to brødskiver, legg på bacon og topp det med dressing. Gjenta det hele. Legg de siste brødskivene oppå, trykk sandwichen lett sammen og del den i to diagonalt.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!