Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk eggehvite
salt og kvernet pepper
4 stk kyllingfilet
5 ss revet parmesan

600 g ferskpotet
200 g dypfryste erter
1 pk dypfryst spinat
1 pk red rhubarb småbladet salat
1 ts hvitvinseddik
2 ss olivenolje

Fremgangsmåte:

Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene i hviten og deretter i parmesan. Stek filetene på moderat varme ca 5 minutter på hver side.

Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Damp potetene og bland inn spinat. Drypp eddik og olje over.

Server panert kyllingfilet med ferskpotetsalat og rømme med urter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!