Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

300 g pasta - valgfri sort
300 g rosenkål
200 g chorizopølse
15 stk cherrytomat, rød
4 ss god olivenolje
¾ ts kajennepepper (eller etter smak)
salt og pepper
1 dl hakket frisk basilikum
1 dl høvlet parmesan

Fremgangsmåte:

Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.

Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål, bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.

Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan. Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.

  • Dagens rett er levert av Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!