Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

ca. 1 kg lutefisk fra ryggfileten
ca. 8 skive bacon
1 ss smør
1 ts salt
1 ts grovkvernet pepper

Fremgangsmåte:

1. Skjær fileten fra skinnet, og del den i fire porsjonsstykker.

2. Rull to skiver bacon rundt hvert stykke og fest med en tannpirker.

3. Brun stykkene forsiktig rundt baconsiden. Sett dem så i en ildfast form. Krydre og stek til fisken er gjennomstekt, 200 °C i 30-40 minutter.

Server med sennepssaus, ertepuré og kokte poteter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!