Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600-800 g vossakorv
2 ss margarin til steking
300 g potet
150 g gulrot
150 g kålrot
150 g persillerot
2 ss margarin til steking
1 ss honning
½ ts salt

Fremgangsmåte:

1. Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver. Skjær pølsene i biter.

2. Stek grønnsakene i en gryte med margarin under lokk til de er møre. Ha i honning og salt. Pølsene stekes på middels varme i noen minutter til de har fått farge og er gjennomvarme.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!