Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g vossakorv
2 ss olje til steking
1 stk kinakål
2 stk eple
1 stk rødløk
½ glass lite jalapeno
1 pose ferdig woksaus

Fremgangsmåte:

1. Ta skinnet av vossakorven. Skjær den i strimler. Skjær kinakål i strimler, løk og epler i båter.

2. Fres pølsene raskt i woken til det er pent gyllent. Ta kjøttet ut av pannen.

3. Tilsett grønnsaker og jalapenos. La ikke grønnsakene være for lenge i woken, da mister de sin sprøhet.

4. Ha pølsene tilbake i woken og tilsett saus.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
  • Serveres med ris.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!