Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett


Ingredienser:

2 stk eple
2 stk egg
2 ½ dl sukker
2 ts vaniljesukker
1 ½ dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
100 g smeltet smør

Fremgangsmåte:

Skrell eplene, fjern kjernehusene og skjær eplene i små terninger.

Bland alle ingrediensene til muffinsrøre og fyll den i muffinsformer. Stek muffins ved 200°C i 20-25 minutter.

Etter at muffinsene er avkjølt, kan du ha på melisglasur på toppen, eller som her litt melisstrø.

Denne porsjonen gir ca. 6 muffins.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!