Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser: 1 stk løk
2 båt hvitløk
2 stk potet
2 stk gulrot
½ stk knollselleri (sellerirot)
400 g kjøttdeig
1 boks hermetiske tomater
2 ts karve
7 dl vann
2 stk kjøttbuljongterning
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Finhakk løk og hvitløk og surr i olje. Stek kjøttdeigen til den blir smuldrete.

Ha løken og kjøttdeigen i en kjele og tilsett biter av potet, knollselleri og gulrot. Hell på vann og hermetiske tomater og legg i buljongterningene.

La suppen koke ca. 15 minutter til grønnsakene er møre.

Tilsett karve og smak suppen til med salt og pepper.

Server suppen med godt brød til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!