Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk tomat i skiver
1 stk rødløk i ringer eller båter
1 stk slangeagurk i skiver
20 stk sorte oliven
200 g fetaost
1 ss hakket frisk timian
2 ss olivenolje
1 ss grovt havsalt
saften av ½ stk sitron

Fremgangsmåte:

Del tomater i skiver, rødløk i tynne båter eller ringer og agurk i halve grove skiver. Fordel på tallerken og legg over fetaost i biter og sorte oliven.

Strø over frisk hakket timian og hell over god olivenolje.

Drypp over sitronsaft og strø på grovt havsalt til slutt. Server med brød til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!