Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

Roastbiffsalat:
200 g roastbiff
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 stk tomat i båter
¼ stk slangeagurk i biter
1 ss sprøstekt løk
½ stk rødløk i tynne båter

Dressing:
2 ss soyasaus
3 stk lime - presset
1 ss hakket frisk koriander
1 stk hakket rød chili
2 båt hvitløk - hakket
3 ss vann
1 ts sukker

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend halvparten av dressingen med roastbiffskivene,

2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg den utover et fat.

3. Legg roastbiffen over salaten og server resten av dressingen ved siden av.

  • Dagens rett presenteres i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!