Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

3 stk gulrot
1 stk liten pastinakk
1 stk liten blomkål
250 g brokkoli
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
3 stilk stilkselleri (stangselleri)
2 dl dypfryst erter
2 dl lettmelk
1 ts salt
nykvernet hvit pepper
2 ss lys maisennajevner

Fremgangsmåte:

Skrell gulrøtter og pastinakk og skjær i skiver. Bryt brokkoli og blomkål i reale buketter. Kok opp buljong i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke under lokk i ca. 10 minutter. Strimle selleri og ha den i kjelen sammen med erter. La alt koke videre i 3 minutter til alt er gjennomvarmt. Hell melk i suppen og smak til med salt og pepper. Rør inn maisennajevningen og la det koke sammen et minutt. Servér den gode suppen med godt, grovt brød til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!