Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4

Ingredienser:

600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje

1 stk. spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk. rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.

2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.

3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.

4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.

5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!