Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

250 g pastasløyfer
250 g cherrytomat
8 stk. reddik
½ stk. blomkål
20 stk. sukkererter
1 stk. rødløk
100 g salatblad
200 g reker

Dillsaus
1 beger kesam
2 ss tørket dill
½ stk. sitron
1 ss sukker

Fremgangsmåte:

Kok pastaskruer, skjær opp grønnsaker og riv salatbladene. Tilsett reker og bland alt sammen.

Bland alle ingrediensene til dillsausen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!