Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 pk. frisk spinat
1 stk. rødløk
1 stk. rød chili
1 båt hvitløk
2 ss olje til steking
Ca. 2 ss østerssaus (oyster sauce)

Fremgangsmåte:

1. Stek løk i båter, hakket hvitløk og chili. Ta det ut av woken.

2. Stek kjøttet, tilsett de stekte grønnsakene, og bland inn spinaten.

2. La det surre et par minutter, hell på østerssaus og server med ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!