Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk. kokt høne
60 g grønne linser
3 stk. løk
2 ts karri
1 l hønsekraft (kraft fra kokt høne)
3 dl kokosmelk , evt. kremfløte
ca. 1 ½ ts salt

Fremgangsmåte:

Sett over linsene til kok. De skal koke ca. 1/2 time.

Finhakk løken og fres den med karri i smør til den er blank. Tilsett kraft, kremfløte og linser. Kok opp og ha i oppskåret hønsekjøtt. Smak til med salt før servering. Suppen kan eventuelt serveres med ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!