Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g medisterdeig
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 boks chilibønner
4 dl kjøttbuljong (utblandet)
½ ts malt koriander
½ ts malt ingefær
½ ts salt

Fremgangsmåte:

1. Ha tomatene og chilibønnene i en kjele. Kok det opp og rør inn buljong. Smak til med krydderet.

2. Grav små medisterboller ut med en teskje og legg dem i den kokende suppen. La alt småkoke i 10 minutter.

Serveres med brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!