Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

ca. 200 g røkt kjøttpølse av kalkun
5 stk. kokt potet
1 stk. løk
3 båt finhakket hvitløk
¼ ts chilipulver
1 boks hermetiske tomater
1 ts salt
½ ts pepper
2 ts finhakket frisk basilikum

Fremgangsmåte:

Del pølser og poteter i passe biter.

Hakk løken og fres den i smør til den blir blank. Tilsett hvitløk, pølsebiter, poteter og chilipulver og fres det sammen med løken. Hell over hermetiske tomatene og la alt trekke i ca. 15 minutter.

Smak til med salt og eventuelt pepper. Dryss over basilikum og server med ferskt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!