Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

200 g fenalår i skiver
400 g sopp
1 ss olje
100 g mandelflak
2 ½ dl hvetemel
½ ts salt
6 dl melk
3 stk. egg
3 ss friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)

Fremgangsmåte:

1. Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg, salt og krydder. La røren hvile i ca. 1/2 time før pannekakene stekes.

2. Fres soppen i olje til den blir gyllen. Fordel den på pannekakene som rulles sammen med noen skiver av fenalår. Dryss over mandelflak.

Server pannekakene med en frisk salat.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!