Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

6 stk. kyllingfilet
1 pose ferdig marinade etter smak
1 stk. mozzarella
8 stk. tomat
4 stk. vårløk
4 skive landbrød
4 ss søt chilisaus

Fremgangsmåte:

Bank kyllingfiletene lett ut til ca. 1 cm tykkelse. Legg filetene i en plastpose og hell over marinaden. Mariner noen timer i kjøleskap.

Legg filetene i en ildfast form eller langpanne og legg på skiver med mozzarella og tomater. Dryss over finsnittet vårløk og stek filetene i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.

Kyllingfiletene serveres på en skive landbrød sammen med frisk salat og søt chilisaus.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!