Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

1 pk. ferdig pizzadeig
200 g kjøttdeig
1 stk. løk
1 stk. gulrot
1 glass hakket tomat
½ ts salt
½ ts pepper
2 ts tørket oregano
200 g hvitost

Fremgangsmåte:

Kan gjøres før turen:

Lag pizzadeig slik det er forklart på pakken. Stek kjøttdeigen med finhakket løk og revet gulrot.

Stek kjøttdeigen med finhakket løk, revet gulrot og hakkede tomater og krydder.

Kjevle eller klapp ut deigen til en leiv og legg fyll og ost på halve deigen. Brett den andre halvdelen av leiven over fyllet. Pass på at deigen er helt tett, slik at ikke noe renner ut.

Pakk pizzaen inn i 3-4 lag aluminiumsfolie. Pass på at det innerste laget er godt smurt.

Stek pizzaen i godt varme glør i ca. 20 minutter. Snu pizzaen underveis. Sjekk om pizzaen er ferdig ved å banke på aluminiumsfolien. Ferdig pizza høres "hul" ut.

Server med salat.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!