Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4

Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
½ stk. løk
1 stk. gul paprika
1 stk. grønn squash
1 boks chilibønner
ca. 3 dl salsa
1 pose tortillachips
3 dl revet cheddar

Til pynt:
ca. 2 dl ruccula
ca. 4 ss sorte oliven
½ stk. rød paprika
1 stk. lime

Fremgangsmåte:

Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og squash og la det surre i noen minutter.

Tilsett bønner og 2/3 av salsaen og varm opp.

Ha kjøttblandingen i en ildfast form, eller små porsjonsformer. Sett noen tortillachips rundt kanten og dryss over revet ost. Gratiner i ovn ved 225 °C til osten har smeltet.

Legg på litt rucculasalat, hakket oliven og paprika.

Server med resten av salsaen, rømme og limebåter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!