Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: vanskelig
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet
2 stk. egg
2 ss melk
½ ts salt
3 skive brød
4 ss hvitost
2 ss olje
2 ss smør
Salsa:
3 stk. tomat
½ stk. slangeagurk
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
1 ss kruspersille, finhakket

Yoghurtdipp:
2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell
2 ss chilisaus

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingfileten på langs, i fingertykke strimler. Visp sammen egg, salt og melk i en dyp tallerken.

Riv brødskivene på et rivjern eller i en foodprosessor. Bland brødraspet med revet hvit ost.

Dypp kyllingstrimlene først i eggeblandingen og deretter i brødblandingen.

Varm smør og olje i en stekepanne, legg kyllingstrimlene i og la dem steke i 5 - 6 minutter, til de er jevnt brune og gjennomstekte.

Lag salsa av finkuttet tomat og agurk, blandet med mais og finhakket kruspersille. Bland matyoghurt med chilisaus.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!