Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g renskåret lammekjøtt i strimler (lår eller bog)
4 ss olje
1 stk. rød paprika
4 stk. vårløk
2 stk. gulrot
1 båt hvitløk
1 ss finhakket fersk ingefær
2 pk. nudler
3 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 ss søt chilisaus

Fremgangsmåte:

1. Skjær gulrøttene i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.

2. Fres kjøttet på sterk varme i 3­ til 4 omganger. Legg kjøttet til side.

3. Fres grønnsakene sammen med ingefær og hvitløk.

4. Kok nudler etter anvisning på pakken.

5. Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.

PSST:

Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!