Dagens rett: Grillet kylling med paprika og karrisaus
Et saftig kyllingbryst servert med stekte grønnsaker. Enkelt og raskt å lage.
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk. kyllingfilet
2 ss smør
400 g aspargesbønner
2 stk. gul paprika
200 g karrisaus
2 dl kremfløte
4 stilk frisk timian
Fremgangsmåte: Stek kyllingfilet i smør i en panne i 3-4 minutter på hver side. La hvile i aluminiumsfolie mens du gjør ferdig retten.
Kutt aspargesbønnene og paprika i strimler, og stek de i smør i en panne ved middelsvarme ca 8 min.
Lag saus slik; Kok opp karrisaus, tilsett kremfløte og la det stå å småkoke i 10 min.
Legg alt på tallerken, pynt med timian. Kan serveres med brød eller ris.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 22/06 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.