Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet
2 ss smør
400 g aspargesbønner
2 stk. gul paprika
200 g karrisaus
2 dl kremfløte
4 stilk frisk timian

Fremgangsmåte: Stek kyllingfilet i smør i en panne i 3-4 minutter på hver side. La hvile i aluminiumsfolie mens du gjør ferdig retten.

Kutt aspargesbønnene og paprika i strimler, og stek de i smør i en panne ved middelsvarme ca 8 min.

Lag saus slik; Kok opp karrisaus, tilsett kremfløte og la det stå å småkoke i 10 min.

Legg alt på tallerken, pynt med timian. Kan serveres med brød eller ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!