Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g karbonadedeig
2 stk. løk
2 boks hermetiske kikerter
2 pose tacokrydder
2 l kjøttbuljong (utblandet)

Fremgangsmåte:

1. Fres løken gyllen. Ha over karbonadedeigen og stek det til det er gjennomstekt. Ha i tacokrydder.

2. Kok opp vannet og rør inn buljongterningene.

3. Hell buljongvannet over kjøttblandingen.

4. Ha i kikertene og la det koke i ca. 15 minutter.

Serveres med revet ost og tortillachips, og et dryss av hakkede tomater og rødløk.

PSST: Har du kjøttrester fra tacomiddagen, kan du fint bruke de i suppen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!