Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 5


Ingredienser:

1 pk. kalkun grillpølse

Deig til pinnebrød:
3 dl vann
4 ss olivenolje
1 ts salt
1 stk. egg
5 dl hvetemel , gjerne noe fin, sammalt hvete

Fremgangsmåte:

Rør olje, salt, egg og hvetemel sammen med vann til en deig.

Ta av passe mye deig og tvinn deigen til en lang pølse mellom hendene. Surr deigen rundt grillpølsa. Pass på at det blir forholdsvis jevnt.

Stek spiddene på grillen eller på bål til pølsene er varme og «pølsebrødene» er gjennomstekt.

Alternativt kan man lage to forskjellige spidd - ett med pølse og ett med pinnebrød, slik at det stekes hver for seg, men spises sammen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!