Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. marinerte kotelett av svin
1 bunt frisk grønn asparges
1 beger cherrytomat, gjerne med stilk
1 beger lettrømme
1 pose gresk dressingmix

Fremgangsmåte:

1. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.

2. Legg cherrytomater og asparges på grillen sammen med kotelettene og grilles like lenge. Snus ofte.

3. Bland dressingpulveret inn i rømmen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!