Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet
salt og kvernet pepper

Marinade:
1 stk. finhakket løk
2 stk. pasjonsfrukt
1 ss balsamicoeddik
1 dl olje

Pasjonsfruktsaus:
1 stk. pasjonsfrukt
2 dl lett crème fraîche
½ ts karri
1 ts brunt sukker
litt kajennepepper
2 ss hakket frisk gressløk
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Bland løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene. Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere i minst 2 timer.

Tørk av kyllingfiletene (evt.del filetene i to) og krydre med salt og pepper. Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.

Skrap ut pasjonsfruktkjøttet til sausen og sil fra steinene. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.

Server med kyllingfiletene med salat og pasjonsfruktsaus. Pynt gjerne med vannmelon og pasjonsfrukt.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!