Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk. aubergine
1 ts salt
½ dl olivenolje
1 stk. potet
1 stk. rødløk
1 stk. grønn squash
½ stk. grovhakket gul paprika
6 stk. egg
1 ss finhakket frisk timian eller oregano
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Skjær aubergine, potet, løk og squash i tynne skiver. Dryss salt på aubergineskivene, la dem stå i 10 minutter, skyll i kaldt vann og tørk med kjøkkenpapir.

Hell olivenolje i en ildfast form og stek potetskiver og løk ca. 20 minutter. Legg squash og aubergineskiver over og stek videre ca. 5 minutter. Strø paprika på toppen.

Visp sammen egg, salt og pepper og hell det over grønnsakene. Stek videre til eggemassen stivner. Dryss friske urter på toppen og server straks med brød til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!