Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 stk. potet
2 stk. gulrot
1 stk. knollselleri (sellerirot)
4 båt hvitløk
1 ss smør
1 glass fetaost
1 ts salt
½ ts malt hvit pepper
2 ts tørket oregano
3 dl matfløte
6 stilk kruspersille

Fremgangsmåte:

I stekeovnen 225° C i 30 minutter

Vask og skrell grønnsakene. Del potetene i båter, gulrøttene og rotsellerien i staver. Skrell hvitløksfeddene. Smør en ildfast form og legg alle grønnsakene i. Hell oljen av fetaosten og mos osten grovt med en gaffel.

Dryss fetaost, oregano, salt og pepper over grønnsakene. Hell over matfløten og stek retten på nederste rille i ovnen. Dryss over finhakket kruspersille rett før servering. Server gjerne litt spekeskinke, røkt fisk eller godt brød til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!