Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4



Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet
½ ts spisskummenfrø eller annet krydder
1 ts salt
200 g ferdigkokt pasta
150 g frisk grønn asparges , evt. aspargesbønner
150 g sukkererter
2 stk. gulrot
1 stk. rødløk
200 g salatblad

Rømmedressing:
1 beger lettrømme
½ beger yoghurt naturell
1 ts karri
saften fra 1 stk. sitron
smakt til med ½ ts sukker

Fremgangsmåte:

Dryss salt og spisskummen på kyllingstrimlene og stek dem raskt i olje. Avkjøl strimlene. Forvell asparges og sukkererter. Anrett kyllingstrimlene på fat sammen med de andre ingrediensene.

Bland rømme, yoghurt og karri til dressingen og smak til med sitronsaft og sukker. Hell dressingen over salaten eller server den i en skål ved siden av. Pynt gjerne med litt kryddergrønt. Server med godt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!