Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g indrefilet av svin
2 dl olje
Saften av 1 stk. sitron
3 ts chilipulver
4 ts paprikapulver
2 båt hvitløk
2 ss friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)

Fremgangsmåte:

1. Finhakk hvitløk og urter. Bland godt sammen det våte og tørre til marinade.

2. Renskjær indrefileten. Del den i fire på langs. Legg kjøttstrimlene i marinaden i minst en time, helst over natten.

3. Træ dem på bløtlagte trepinner og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, sett på lokket og la dem ettersteke i ca. 7-8 minutter.

Serveres med couscoussalat.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!