Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet

Marinade:
3 båt hakket hvitløk
½ potte hakket frisk basilikum
½ stk. purre
1 dl olivenolje
½ dl soyasaus
saften av 1 stk. lime
2 ss brunt sukker

Pastasalat:
5 dl kokt pasta
ca. 150 g ferdigkuttet salatblanding
3 stk. tomat
2 ss ristede pinjekjerner
kvernet pepper og dryss av flaksalt

Dressing:
1 glass pesto
3 dl crème fraîche

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingfiletene i biter og mariner dem noen timer (evt. natten over).

Stek kyllingbitene i marinaden på middels varme i 2-3 minutter til bitene er gjennomstekt.

Lag salaten og bland inn dressingen. Legg kyllingbitene over og server med ferskt brød.

Tips:

Det smaker også godt med oliven og fetaost i denne salaten.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!