Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. ostepølse eller andre krydderpølser
1 glass salsa
8 skive bacon
4 stk. pølsebrød

Fremgangsmåte:

1. Skjær et langt snitt på langs av pølsa og fyll med salsa.

2. Surr rundt bacon slik at salsaen holder seg på plass.

3. Grill pølsa i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.

Server med pølsebrød og epleraita, eller hvitløksdressing.

Epleraita

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!