Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g ytrefilet av svin
200 g fersk chorizopølse
1 stk. rød paprika
2 stk. maiskolbe
1 stk. rødløk
1 dl olje
1 pose tacokrydder
4 stk. grillspyd

Fremgangsmåte:

1. Træ kjøtt og grønnsaker/frukt i passende biter vekselvis på spyd.

2. Rør krydderet inn i oljen og pensle den på spydene.

3. Grill spydene på alle sider i ca 10 minutter til sammen.

Serveres sammen med salsa og nachos, og evt ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!