Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. hvetetortilla eller potetlomper
6 skive røkt kalkunpålegg , i strimler
1 stk. avocado , i biter
4 stk. soltørkede tomater , finklippet
1 stk. rapidsalat eller frisesalat
1 pk. frisk babymais
100 g normanna eller Royal Blue, i biter
6 ss yoghurt naturell, gjerne biola
2 ss chilisaus, gjerne hot
1 ts chilipasta (sambal oelek)

Fremgangsmåte:

Fordel kjøtt, avocado, tomater, salat, mais og ost på tortillaen. Rør sammen yoghurt, chilisaus og krydder og drypp over fyllet. Brett sammen og server.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!