Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. bakepotet
4 dl havsalt
2 dl cottage cheese
3 ss pesto
6 skive røkelaks
1 stk. liten rødløk i strimler
1 stk. rød paprika i strimler
2 dl bønnespirer

Fremgangsmåte:

Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i ildfast form med potetene på. Stek i ovn på 175 grader C i ca 50 min.

Bland sammen cottage cheese med pesto og strimle laksen. Lag et snitt i potetene og fyll med cottage cheese og strimlet røkelaks.

Pynt med rødløk, paprika og bønnespirer.

Servér gjerne med en blandet grønn salat og sitronbåter til. Pynt gjerne med lakserogn.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!