Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4

Ingredienser:

1 stk. grillet kylling
2 stk. rødløk i båter
4 stk. gulrot i skiver
1 stk. brokkoli i små buketter
200 g strimlet hodekål
200 g aspargesbønner delt i to
2 stk. gul paprika i biter

Sursøt saus:
3 dl hønsebuljong (utblandet)
2 ss maisennamel
6 ss sukker
6 ss soyasaus
3 ss eddik
6 ss tomatpuré

Fremgangsmåte:

Ta av skinnet på kyllingen og skjær kjøttet i passe store biter.

Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen som er rørt sammen. Kok opp og smak til.

Server med ris.

Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!