Dagens middagstips: Enkel lasagne

Gammel favoritt i enkel innpakning.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

250 g kjøttdeig eller karbonadedeig
5 dl ferdig pastasaus
1 ss tomatpuré
2 dl matfløte
200 g revet hvitost , gjerne ferdig gratineringsost
6 stk. lasagneplater

Fremgangsmåte:

Brun kjøttdeig i en varm panne. Tilsett pastasausen sammen med tomatpuré og la trekke i noen minutter. Ha i matfløte og kok litt til før du trekker pannen av platen og blander inn det meste av gratineringsosten. Smak på sausen om den er passe krydret, tilsett eventuelt litt mer krydder etter ønske.

Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en avlang form til formen er full. Dryss resten av osten over og la formen stå i ovnen ved 180 grader i ca. 45minutter. La lasagnen stå noen minutter slik at den får satt seg litt før du begynner å forsyne deg av den.

Det smaker deilig med hvitløksbrød ved siden av.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 27/11 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også