Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

250 g kjøttdeig eller karbonadedeig
5 dl ferdig pastasaus
1 ss tomatpuré
2 dl matfløte
200 g revet hvitost , gjerne ferdig gratineringsost
6 stk. lasagneplater

Fremgangsmåte:

Brun kjøttdeig i en varm panne. Tilsett pastasausen sammen med tomatpuré og la trekke i noen minutter. Ha i matfløte og kok litt til før du trekker pannen av platen og blander inn det meste av gratineringsosten. Smak på sausen om den er passe krydret, tilsett eventuelt litt mer krydder etter ønske.

Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en avlang form til formen er full. Dryss resten av osten over og la formen stå i ovnen ved 180 grader i ca. 45minutter. La lasagnen stå noen minutter slik at den får satt seg litt før du begynner å forsyne deg av den.

Det smaker deilig med hvitløksbrød ved siden av.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!