Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Ca. 600 g ytrefilet av svin i skiver
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss margarin eller olje til steking
3 dl bulgur
2 pk. aspargesbønner
1 pose sjysaus
1 ts tørket timian

Fremgangsmåte:

1. Kok bulgur etter anvisning på pakken.

2. Ha bulguren i en stekepanne, sammen med bønner. La det steke til bønnnene er møre (ca 5 minutter).

3. Lag sjysausen etter anvisning på posen. Tilsett timian.

4. Krydre ytrefiletene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!