Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 stk. aubergine
4 stk. klasetomat
1 bunt vårløk
3 båter hvitløk
½ dl ekstra virgin olivenoljev 1 ss hvitvinseddik
3 ss frisk basilikum
3 ss frisk timian
nykvernet salt og pepper
100 g fetaost
4 stk. hvetetortilla

Fremgangsmåte:

Kutt auberginene langsetter og tomatene i skiver, ca 1 cm tykke.

Kutt vårløken i mindre biter og finhakk hvitløksbåtene.

Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik og hell det over grønnsakene og rør det godt inn.

Stek grønnsakene i flere omganger ved middelsvarme, til de er møre. Tilsett nykvernet pepper og salt mens grønnsakene steker.

Varm tortillas etter anvisningen på pakken.

Fordel grønnsakene i de fire tortillanene med oppskåret fetaost og friske krydderurter.

Pakk de inn i aluminiumsfolie og server de lune.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!