Crepes suzettes:

2 dl hvetemel
1 knivsodd salt
1 egg + en ekstra eggeplomme
3 dl melk
1 ss smør - smeltes

Sitrussaus:

100 gram smør
80 gram melis
1/2 dl friskpresset sitronsaft
1 dl friskpresset appelsinsaft
50 gram hakkede mandler

Kremfløte eller vaniljeis

Fremgangsmåte:

Bland mel og salt, og tilsett egg, melk og smeltet smør.

Stek tynne kaker i panne med smeltet smør til de blir gyldne.

Smelt smøret i en gryte. Tilsett melis og fruktsaft, og la koke inn til en tykk saus.

Server pannekakene med varm sitrussaus, pisket krem eller vaniljeis, og et dryss av hakkede mandler.

Vel bekomme!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!