Kanelkake

3 teskje natron
600 g mel
500 g sukker
30 g kanel
7,5 dl kulturmelk
175 g smeltet smør/margarin

Bland det tørre med melken og tilsett margarin. Bakes i smurt (eller bruk bakepapir) langpanne ved 200 grader i 30-40 minutter.

Når kaken er avkjølt lages glasuren.

350 g flormel
3 spiseskje drikke- eller bakekakao
175 g smeltet smør/margarin
1 egg

Bland flormel og kakao med margarin og rør egget i. Glasuren helles over den avkjølte kake og skal stivne i ½-1 time.

Hilsen Trille

Kommenter artikkelen HER

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!