Bunn: 1 pk. Kornmo
150 gr. Smeltet margarin

Fyll: 2 pk. Tine Ananas/Mandarin kremost
70gr. Sukker
1 ts. Vaniljesukker
2 ½ dl Rømme
1 boks Kremfløte
1 pk. Sitrongele
2dl. Vann

Kornmo knuses i små biter (bruk stavmikser), og blandes med smeltet smør. Trykk massen ned i en rund kakeform, der bunnen er fjernet og erstattet av et kakefat.

Sitrongeleen røres ut i kokende vann, avkjøles (ikke la stivne)

Kremfløten piskes til krem.

Alt blandes med mikser og helles over bunnen. La stå kaldt over natten.

Kaken løsnes fra kanten forsiktig med en kniv, og løft av kakeformen.

Nam nam.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!