4 l. h-melk
5 ss. sirup
5 dl. kefir
1 dl. rosiner
2 ss. hvetemel
1/4 ts. salt
1 ss. sukker
kanel
kardemomme
Kok opp h-melken og ha i sirup. Tilsett kefir, og la det stå til det skiller seg. Rør forsiktig, så det danner seg ost i store klumper. La det koke til ostemassen får en lys brun farge. Ta av 4 dl. av mysen, og avkjøl den. Lag en jevning av myse og hvetemel. Bland ostemassen og mysejevningen. Søsten skal være tykk som grøt. Kok i 5-10 minutter. Smak til med salt, sukker, kanel og kardemomme.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!