Slik gjør du

200 gr dronning kokesjokolade
200 gr melange
- Smeltes sammen på svak varme (160 - 250) til en røre.
4 egg
2 dl sukker
- Vispes til eggedosis.
250 gr hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
- Bland det tørre godt.
- Tøm den smelta smør og sjokoladeblandingen over i eggedosisen og visp godt til røra er jevn.
- Ha i melblandingen og visp til en jevn og fin røre.
- Røra helles over i en smurt rundform (mellomstor).
- Stekes midt i ovnen på 250 i 10-12 min.
- Når kaka tas ut, skal den "gynge" på midten når du vugger på den.
- Den skal være bløt og rennende inni.
- Dryss på melis til pynt.
- Ettersom kaka er så bløt skal den ikke takes av forma, fjern kun sidedekslene.
- Serveres varm med vaniljeis.

NB: Kaka bør serveres varm, da den ikke blir god dagen etter, ettersom den bløte delen har tyknet. Hvis det er igjen dagen etter kan du varme den i micro for å få den myk. (Den blir bare mere stekt i ovnen)

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!