Ingredienser

100 gr. Margarin

200 gr. Sukker

3 egg

225 gr. Hvetemel

2 ts. Bakepulver

2 ½ ss. Kakao

1 ½ dl. Melk

Rør smør og sukker hvitt, til en lett og luftig røre. Tilsett ett egg om gangen og rør kraftig mellom hvert. Røren skal bli som eggedosis, sikt alt det tørre og tilsett vekselsvis med melk. Stek i form 26 cm i nederste rille. 175 gr. i 45. min

Sjokoladekrem

200 gr. margarin

1. pl. Kokesjokolade

100 gr. melis

2 ss. Kakao

1 ts vaniljesukker

2 egg

Smør og sjokolade i kasserolle. Varm blandingen til den smelter, svak varme. Avkjøl blandingen til majoneskonsistens. Bruk mixmasteren og pisk inn melisen og vaniljesukker og kakao. Pisk til kremen er luftig og lett. Pisk tilslutt inn eggene. Ett om gangen.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!