150 gram margarin
3 dl sukker
3 egg
3,5 dl hv.mel
1 ts bakepulver
3 faste epler
0,5 ss kanel

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør en stund. Bruk gjerne mixer. Bland i mel og bakepulver. Hell røren i en smurt form, strødd med mel. Skrell eplene og ta ut kjernehusene. Del eplene i 8 båter. Rull båtene i sukker- og kanelblanding, og stikk dem ned i deigen. Strø over resten av kanelblandingen og noen hakkede mandler, hvis du vil. Stek i 45 min. ved ca. 175 grader. Serveres lunken!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!