Server grønnsaker og grytekjøtt hver for seg, og barna kan lage sin egen favorittgryte.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 dl lettrømme
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss soyaolje
  • 1 ss tacokrydder
  • Slik gjør du

    1. Stek kjøttet over sterk varme i en gryte.

    2. Pisk sammen buljong, rømme, hvetemel, soyasaus og tacokrydder. Ha det over kjøttet. La det koke opp under omrøring. La det koke i 10 minutter.

    Serveres med ris og ferdigkuttede grønnsaker i skåler som for eksempel mais, løk, og paprika. Da kan barna plukke selv hva dem vil ha på maten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!