Gjør litt ekstra ut av kyllingsalaten, server den med spennende og fargerike ingredienser.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kyllingfilet
  • salt og pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 dl couscous
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 50 g smør
  • ca. ½ ts gurkemeie
  • 2 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk ruccula
  • 200 g fetaost
  • Dressing:
  • 2 dl seterrømme
  • 1 dl hakkede, soltørkede tomater
  • Slik gjør du:

    1. Stek kyllingfiletene i margarin i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.

    2. Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.

    3. Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.

    4. Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.

    5. Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!